ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΛΑΘΙΑΝΑΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ" ΤΟΥ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ


Στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου με αντικείμενο την εκλογή των μελών του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου της, καθώς και των εκπροσώπων της στην Κ.Ε.Δ.Ε. παρευρέθη τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011, η Μίκα Ιατρίδη.

«Η παρούσα συνέλευση κανονικά θα έπρεπε να γίνει στα νησιά μας και όχι στον αποκεντρωμένο Πειραιά» τόνισε η Βουλευτής Δωδεκανήσου, στον χαιρετισμό που απεύθυνε προς τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης.

Στη συνέχεια η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι το έργο των Δήμων είναι πραγματικά δύσκολο, αφενός γιατί αποδεικνύεται, πλέον, στην πράξη ότι ο Καλλικράτης φτιάχτηκε στο «πόδι», χωρίς να έχουν προβλεφθεί οι απαραίτητοι πόροι για τη λειτουργία και τις νέες αρμοδιότητες των Δήμων και, αφετέρου, γιατί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι η κατεξοχήν πολυνησιακή περιφέρεια της χώρας, γεγονός που επιτείνει περισσότερο τη δυσκολία των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι και οι κάτοικοι των νησιών.

Κλείνοντας το χαιρετισμό της, η Βουλευτής Δωδεκανήσου τόνισε ότι οι νησιωτικοί Δήμοι πρέπει να έχουν την αρωγή όλων, γιατί συντρέχουν και ουσιαστικοί εθνικοί λόγοι και πρέπει, επιτέλους,  να εφαρμοστούν πολιτικές που θα βοηθήσουν στη δύσκολη προσπάθεια των νησιωτών να μείνουν στον τόπο τους.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More