ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΛΑΘΙΑΝΑΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ" ΤΟΥ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ.

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ DVD



ΚΑΛΑΘΙΑΝΑΚΗΣ Γ.ΑΓΓΕΛΟΣ
ΕΜΠΟΡΟΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
e-mail:kalathianakis@kalathianakis
ΤΗΛΕΦ ΓΡΑΦ: (22430) 29173 FAX:24830
ΤΗΛΕΦ ΚΙΝ: 6977777931
ΚΑΛΥΜΝΟΣ ττ.85200
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ



ΚΑΛΥΜΝΟΣ 18 –02– 2011

Προς: Πρόεδρο Επιμελητήριου Δωδεκανήσου

Χρυσοχοίδη Κωνσταντίνο

Διοικητική Επιτροπή .



Κύριε Πρόεδρε .

Κύριοι Συνάδελφοι της Διοικούσας Επιτροπής του Επιμελητήριου Δωδεκανήσου.

Κύριοι Συνάδελφοι του ΔΣ του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.



Παρακαλώ σε συνέχεια της δράσης που πράξαμε το 2009, με την παραγωγή DVD για το Νησί της Καλύμνου, και που θεωρήθηκε από όλους τους επαγγελματίες τουριστικούς παράγοντες και θεσμικούς φορείς του νησιού , ιδιαίτερα επιτυχημένο τουριστικό προϊόν προβολής και διαφήμισης του τόπου μας , και μετά από αίτημα του επανεκλεγμένου Δημάρχου Καλύμνου κ Δημήτρη Διακομιχάλη και της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού που και εμείς συμμετέχουμε ως Σύμβουλοι του Επιμελητήριου μας, να εγκριθεί ή επανέκδοση - το ταχύτερο δυνατόν- και διάθεση του συγκεκριμένου ψηφιακού τουριστικού υλικού, επειδή στις συγκεκριμένες δύσκολες συγκυρίες θα μας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό για την τουριστική προώθηση και προβολή της Καλύμνου ως τόπο προορισμού και θα δειχθεί χρήσιμο και εύχρηστο εργαλείο ,στις όποιες συντονισμένες δράσεις σχεδιαστούν για φέτος από την αρμόδια Επιτροπή.

Οι λόγοι που συνηγορούν για τα παραπάνω είναι:

1. Ο προϋπολογισμός του Δήμου δεν έχει ακόμη καταρτιστεί και ψηφιστεί ,και επομένως οι μη σίγουρες δαπάνες για τον τοπικό τουρισμό καθιστούν το DVD μια λύση εξαιρετικής σημασίας και σπουδαιότητας λόγω και της έναρξης της τουριστικής περιόδου .

2. Nα σας επισημάνουμε δε ότι αρχές Μαρτίου υποδεχόμαστε τους πρώτους Ορειβάτες στο Νησί μας, και είναι σημαντικό να βρίσκονται διαθέσιμα τα DVD’s στο Νέο και Ανακαινισμένο Kεντρικό Tουριστικό Περίπτερο του Νησιού που βρίσκεται στον Κεντρικό Λιμένα. που εδρεύει και η σχολή Δυτών και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

3. Η σπουδαιότητα αυτής της Τουριστικής Περιόδου εξ αιτίας των δυσχερέστατων οικονομικών και κοινωνικών συγκυριών, επιβάλλει σε όλους σε εγρήγορση και αξιοποίηση και της παραμικρής ευκαιρίας. του τουριστικού μας προϊόντος .

Γνωρίζοντας εκ των προτέρων την ευαισθησία που δείχνει στον Τουρισμό των Νησιών μας το Εμπορικό Επιμελητήριο, και ότι, η ως άνω πρόταση θα ευεπηφορήσει και θα αποφέρει άμεσα τα δέοντα, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μετά Τιμής



ΚΑΛΑΘΙΑΝΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More