ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΛΑΘΙΑΝΑΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ" ΤΟΥ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ.

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Η Βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη με αφορμή την παρουσία του κ. Πρωθυπουργού στη Σύρο, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Στην ομιλία του στη Σύρο ο κ. Πρωθυπουργός ανέφερε, μεταξύ άλλων, και τα εξής

Η Βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη με αφορμή την παρουσία του κ. Πρωθυπουργού στη Σύρο, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Στην ομιλία του στη Σύρο ο κ. Πρωθυπουργός ανέφερε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Τυγχάνει να είναι σήμερα η Παγκόσμια Ημέρα για την Ποίηση. Εγώ θα έλεγα ότι, είναι η Παγκόσμια Ημέρα για τη Δημιουργία, διότι αυτό σημαίνει ποίηση. Αυτό καλούμαστε να κάνουμε και εμείς. Τη νησιωτικότητα, που όταν συζητάμε για αυτήν, συνήθως την ταυτίζουμε με το δύσκολο, το αρνητικό, τις αδυναμίες. Τη νησιωτικότητα πρέπει να την μετατρέψουμε σε πλεονέκτημα της περιοχής και της χώρας μας.»

Είναι το λιγότερο υποκριτικό, αυτά τα λόγια να εκστομίζονται ανερυθρίαστα από τον άνθρωπο, που για να εξυπηρετήσει τα μικροκομματικά του συμφέροντα ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απείχε στην πρόσφατη συνταγματική αναθεώρηση από την ψήφιση του άρθρου 101 του Συντάγματος για τη νησιωτικότητα.

Κατά τα λοιπά, καμιά έκπληξη δεν προκάλεσε η ομιλία του κ. Πρωθυπουργού στη Σύρο. Θεώρησε αυτός και οι ακόλουθοι του ότι η χρήση χημικών και δακρυγόνων θα μας ζάλιζε ώστε να μην αντιληφθούμε ότι του πήρε τριανταπέντε ολόκληρα λεπτά για να μας πει το απόλυτο τίποτα.

Άλλη μια επικοινωνιακή πανδαισία και φιέστα με πρωταγωνιστές ή κομπάρσους ολοκληρώθηκε.

Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More