ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΛΑΘΙΑΝΑΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ" ΤΟΥ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ.

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΗΣ Π.Ν.Α

ΟΡΙΣΜΟΣ  ΜΕΛΩΝ  ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΗΣ Π.Ν.Α  και

ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΗΣ Π.Ν.Α

  • Ορισμός μελών στο Δ.Σ. της Ανωνύμου  Εταιρίας «Ενεργειακό Γραφείο Νομού Δωδεκανήσου ΑΕ» και ορισμός εκπροσώπου της Π.Ν.Α. στην ετήσια Γενική Συνέλευση αυτής.
Α.Σύμφωνα με το άρθρο 19 του καταστατικού της Α.Ε. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Α.Ε., που συστάθηκε με την αριθμ. 10/97 απόφαση του Ν.Σ. της Ν.Α.Δ και με το αριθμ. 5069/1998 συμβόλαιο της συμβολαιογράφου Ρόδου κας Ζωής Μηνατσή, της οποίας μέτοχος είναι η Ν.Α. Δωδ/σου, το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από πέντε (5) μέλη εκ των οποίων τα (2) μέλη ορίζονται από τη Ν.Α.

Με την με αριθμό 449/2004 απόφαση του Ν.Σ. εκχωρήθηκε το μετοχικό κεφάλαιο   του Δήμου Καλύμνου και του ΕΒΕΔ στη Ν.Α Δωδεκανήσου. Ως εκ τούτου η Ν.Α  συμμετέχει με 3 μέλη στο Δ.Σ. της εταιρείας.

Β.Σύμφωνα με τα άρθρα 10 του καταστατικού και τις διατάξεις του ν.      2190/20μέχρι 30 Ιουνίου κάθε χρόνο πραγματοποιείται ετήσια Γενική Συνέλευση για την έγκριση του Ισολογισμού και Απολογισμού προηγούμενης χρήσης.

Παρακαλούμε για  την υπόδειξη και τον ορισμό α) μελών του Π.Σ. στο Δ.Σ. της Α.Ε. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Α.Ε. [μετέχουν 2(δύο) μέλη από την πλειοψηφία  και 1 (ένα) από τη μειοψηφία].

και β) του εκπροσώπου της Π.Ν.Α Δωδεκανήσου στην Ετήσια  Γενική Συνέλευση της εταιρείας.
  • Ορισμός μελών στο Δ.Σ. της Ανωνύμου  Εταιρίας «Φυτώριο Α.Ε. » και ορισμός εκπροσώπου της Π.Ν.Α. στην ετήσια Γενική Συνέλευση αυτής.

Α.Σύμφωνα με το άρθρο 18 του καταστατικού της Α.Ε «ΝΟΜΑΡΧΙΚΟ ΦΥΤΩΡΙΟ Α.Ε.», που συστάθηκε με το αριθμ. 5106/1998 συμβόλαιο της συμβολαιογράφου Ρόδου κας Ζωής Μηνατσή, της οποίας μέτοχος είναι η Ν.Α. Δωδ/σου, το Διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από εννέα (9) μέλη εκ των οποίων 8 μέλη ορίζονται από τη Ν.Α  5 (πέντε) μέλη από την πλειοψηφία και 3 (τρία) από τη μειοψηφία.

Β.Σύμφωνα με τα άρθρα 10 του καταστατικού και τις διατάξεις του ν. 2190/20 μέχρι 30 Ιουνίου κάθε χρόνο πραγματοποιείται ετήσια Γενική Συνέλευση για την έγκριση του Ισολογισμού και Απολογισμού προηγούμενης χρήσης.

Παρακαλούμε για  την υπόδειξη και τον ορισμό α) μελών του Π.Σ. στο Δ.Σ. της Α.Ε. «ΝΟΜΑΡΧΙΚΟ ΦΥΤΩΡΙΟ Α.Ε.»,) και β) του εκπροσώπου της Π.Ν.Α Δωδεκανήσου στην Ετήσια  Γενική Συνέλευση της εταιρείας γ)του εκπροσώπου της Π.Ν για τη Γενική Συνέλευση της συγχώνευσης (απορρόφησης της «ΠΡΟΟΔΟΥ Α.Ε.»).

  
  • Ορισμός μελών στο Δ.Σ. του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης Δωδεκανήσου «ΚΕΚ  Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» και ορισμός εκπροσώπου της Π.Ν.Α. στην ετήσια Γενική Συνέλευση αυτού.
Α. Με το με αριθμό 9064/2000 συμβόλαιο της συμβολαιογράφου Ρόδου Σμαράγδης  Παπαοικονόμου κωδικοποιήθηκε το καταστατικό της Α.Ε.  «Κ.Ε.Κ  Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» που συστάθηκε το 1995 μέτοχοι της οποίας ήταν αρχικά η Ν.Α. Δωδεκανήσου κατά ποσοστό 50% και Δήμος Ρόδου κατά ποσοστό 50%.

Β. Με την αριθμ. 109/2000 απόφαση του Ν.Σ αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου από 20.000.000 δρχ. και η κάλυψη του μετοχικού του κεφαλαίου ακολούθως:

Β1.Από τη Ν.Α.Δ κατά 18.000.000 δρχ. με ποσοστό συμμετοχής 35% .

Β2. Από το Δήμο Ροδίων κατά 18.000.000 δρχ. με ποσοστό συμμετοχής κατά 35%.

Β3.από την Τ.Ε.Δ.Κ κατά 12.000.000 με ποσοστό συμμετοχής 15%.

Β4. Από το Ε.Β.Ε.Δ. κατά 12.000.000 με ποσοστό συμμετοχής 15%

Επειδή το ΕΒΕΔ δεν ανταποκρίθηκε στην άνω υποχρέωση του  για την καταβολή της άνω συμμετοχής του στο μετοχικό κεφάλαιο του Κ.Ε.Κ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ με τη με αριθμ. 25/2003 απόφαση του Ν.Σ. το 15% του μετοχικού κεφαλαίου αναλήφθηκε από την ¨ΠΡΟΟΔΟΣ Α.Ε.» η οποία ορίζει και ένα (1) μέλος στο Δ.Σ. του Κ.Ε.Κ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.

Με την με αριθμό 449/2004 απόφαση του Ν.Σ. εκχωρήθηκε το μετοχικό κεφάλαιο   του Δήμου Καλύμνου και του ΕΒΕΔ στη Ν.Α Σύμφωνα με το άρθρο 19 του καταστατικού του « Κ.Ε.Κ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» το Δ.Σ απαρτίζεται από πέντε (5) έως επτά (7) μέλη, εκ των οποίων τα δύο (2) διορίζονται από την Ν.Α Δωδ/σου.

Οι δύο (2) διορισμένοι Σύμβουλοι μπορούν να ανακληθούν οποτεδήποτε από τους έχοντες δικαίωμα του διορισμού τους και να αντικαθίστανται με άλλους.

Σύμφωνα με το άρθρο 9 του καταστατικού και τις διατάξεις του ν. 2190/20 μέχρι 30 Ιουνίου κάθε χρόνου πραγματοποιείται ετήσια Γενική Συνέλευση για την έγκριση Ισολογισμού και Απολογισμού προηγούμενης χρήσης.

Παρακαλούμε για τον ορισμό δύο (2) μελών της Π.Ν.Α  στο Δ.Σ της Α.Ε  «Κ.Ε.Κ  Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» και ενός (1) εκπροσώπου της Π.Ν.Α στην ετήσια Γενική Συνέλευση της εταιρείας.

  • Ορισμός μελών στο Δ.Σ. της Ανωνύμου  Εταιρίας «ΑΝ.ΔΩ ΑΕ» και ορισμός εκπροσώπου της Π.Ν.Α. στην ετήσια Γενική Συνέλευση αυτής.
Α. Σύμφωνα με το άρθρο 19 του καταστατικού της ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε., που    συστάθηκε με το υπ. αριθμ. 15330/93 συμβόλαιο του συμβολαιογράφου κ. Μιχαήλ Λέργου μέτοχος της οποίας είναι η Ν.Α.Δ ., το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από εννέα (9) μέλη εκ των οποίων τρεις (3) ορίζονται από το Νομαρχιακό Συμβούλιο για θητεία τεσσάρων (4)ετών, δύο (2) μέλη από την πλειοψηφία και ένα (1) από τη μειοψηφία).

Β. Σύμφωνα με τα άρθρα 10 & 30 του καταστατικού και τις διατάξεις του ν. 2190/20, μέχρι 30 Ιουνίου κάθε χρόνο πραγματοποιείται ετήσια Γενική Συνέλευση για την έγκριση του Ισολογισμού και Απολογισμού προηγούμενης χρήσης.

Παρακαλούμε για  την υπόδειξη και τον ορισμό α) μελών του Π.Σ. στο Δ.Σ. της ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε και β) του εκπροσώπου της Ν.Α. Δωδεκανήσου στην Ετήσια  Γενική Συνέλευση της εταιρείας.

  • Ορισμός μελών στο Δ.Σ. της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΓΑΛΗΝΟΣ»
- Σύμφωνα με το άρθρο 7 του καταστατικού και ιδρυτικής πράξης της  Αστικής μη    Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΓΑΛΗΝΟΣ»  που συστάθηκε στη Ρόδο 17/12/1999 της οποίας  μέλος εταίρος είναι η  Ν.Α., το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από πέντε μέλη (5) μέλη εκ των οποίων τρεις (3) ορίζονται από το Νομαρχιακό Συμβούλιο [δύο(2) από την πλειοψηφία και ένα (1) από τη μειοψηφία] για   θητεία τεσσάρων (4)ετών.

Παρακαλούμε για  την υπόδειξη και τον ορισμό μελών της Π.Ν.Α. στο Δ.Σ. της    συγκεκριμένης εταιρείας.


  • Ορισμός μελών στο Δ.Σ. της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Κέντρο Πρόληψης της χρήσης Εξαρτησιογόνων  Ουσιών και της Προαγωγής Υγείας» «ΔΙΟΔΟΣ»
Σύμφωνα με το άρθρο 7 του καταστατικού και ιδρυτικής πράξης της  Αστικής μη    Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»  που συστάθηκε στη Ρόδο 16/02/200 της οποίας  μέλος εταίρος είναι η  Ν.Α., το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από εννέα μέλη (9) μέλη εκ των οποίων δύο (2) ορίζονται από το Νομαρχιακό Συμβούλιο[ένα(1) από την πλειοψηφία και ένα (1)] από τη μειοψηφία.

Με ιδιωτικό συμφωνητικό που συντάχθηκε στις 22/3/2002, οι συμβαλλόμενοι προέβησαν στην τροποποίηση του άρθρου 2 του ως άνω καταστατικού ως προς το διακριτικό τίτλο της  εταιρείας από «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» σε «ΔΙΟΔΟΣ».

Παρακαλούμε για  την υπόδειξη και τον ορισμό μελών της Π.Ν.Α. στο Δ.Σ. της  συγκεκριμένης εταιρείας.


  • Ορισμός Εκπροσώπου στην  ετήσια Γενική Συνέλευση της Α.Ε «ΠΡΟοΔΟΣ Α.Ε.»
καθώς και ορισμός εκπροσώπου για τη Γενική Συνέλευση τη συγχώνευσης.
  • Με το υπ. Αριθμ. 16/4-2-99 απόφασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου συστάθηκε με το με αριθμό 21376/2-7-2001 συμβόλαιο του συμβολαιογράφου Ρόδου κ. Χρ. Γιώρτσου η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΠΡΟοΔΟΣ Α.Ε.» μέτοχοι της οποίας είναι και Ν.Α.Δ  κατά 90% και ο Δ.Ο.Τ κατά 10%.
Σύμφωνα με το άρθρο 19 του καταστατικού η «ΠΡΟοΔΟΣ Α.Ε.» διοικείται από επτά (7) μέλη Δ.Σ. πέντε (5) μέλη της οποίας ορίζονται από το Ν.Σ.,[ τρία (3) μέλη από την πλειοψηφία και δύο (2)μέλη  από τη μειοψηφία] και τα άλλα δύο (2) εκλέγονται από τη Γενική Συνέλευση αυτής.

Σύμφωνα με τα άρθρα 10 & 29 του καταστατικού και τις διατάξεις του ν. 2190/20 μέχρι 30 Ιουνίου κάθε χρόνο πραγματοποιείται ετήσια Γενική Συνέλευση για την έγκριση του Ισολογισμού και Απολογισμού προηγούμενης χρήσης.

Παρακαλούμε για  την υπόδειξη και τον ορισμό του εκπροσώπου της Π.Ν.Α στην Ετήσια  Γενική Συνέλευση της εταιρείας, καθώς και ορισμό εκπροσώπου για τη Γενική Συνέλευση της συγχώνευσης.

Προτείνουμε την παράταση της θητείας του Δ.Σ. μέχρι της απορρόφησης της εταιρείας από τη «Φυτώριο Α.Ε.»
  • Ορισμός Εκπροσώπου στην  ετήσια Γενική Συνέλευση της
      Τήλος 21ος Αιώνας Ναυτική Εταιρεία  Λαϊκής Βάσης «SEA STAR»
  • Ορισμός Εκπροσώπου στην  ετήσια Γενική Συνέλευση και στο Εποπτικό Συμβούλιο    της A.N.E.K Καλύμνου.
  • Ορισμός τριμελούς επιτροπής για την τροποποίηση του καταστατικού του οργανισμού Δ.Ο.Τ  [ δύο (2)μέλη από την πλειοψηφία και ένα (1)από τη μειψηφία].
      

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More