ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΛΑΘΙΑΝΑΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ" ΤΟΥ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ.

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Κινεζικό δάνειο 300 εκατ. στην Τράπεζα Κύπρου

Τη χορήγηση δανείου ύψους 300 εκατ. ευρώ προς την Τράπεζα Κύπρου ενέκρινε η China Development Bank Corporation, στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δύο τραπεζών.

Το δάνειο θα είναι διάρκειας πέντε χρόνων και σύμφωνα με την ανακοίνωση της τράπεζας «η κίνηση αυτή επισφραγίζει τη συνεργασία του Συγκροτήματος με την China Development Bank Corporation». Οπως έχει ανακοινωθεί στις 20 Ιανουαρίου 2011, το Συγκρότημα υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την China Development Bank Corporation για την από κοινού χρηματοδότηση επενδύσεων ιδιαίτερα στους τομείς της ναυτιλίας, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και των αναπτυξιακών έργων που θα ενδυναμώσουν έμπρακτα την οικονομική συνεργασία μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Κίνας.

Στις 23 Μαΐου 2011 θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της Τρ. Κύπρου για να εξετάσει τα οικονομικά αποτελέσματα για το τρίμηνο που έληξε στις 31/3/2011 και θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα, μετά το τέλος της χρηματιστηριακής συνεδρίας. Στις 24 Μαΐου, στα κεντρικά γραφεία της διοίκησης, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση.

Το Δ.Σ. τον Φεβρουάριο 2011, είχε αποφασίσει να προτείνει για έγκριση την καταβολή τελικού μερίσματος προς 0,03 ευρώ κατά μετοχή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More