ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΛΑΘΙΑΝΑΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ" ΤΟΥ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ.

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Επίσκεψη Βουλευτού Δωδ/ σου Ν.Δ. σε Τήλο και Χάλκη.



Τα νησιά του νομού Τήλο και Χάλκη επισκέφθηκε η Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας Μίκα Ιατρίδη, στο πλαίσιο περιοδείας και επαφών της με ντόπιους φορείς και κατοίκους.
Στο νησί της Τήλου αρχικά, συζήτησε με πολίτες για τα προβλήματα που τους απασχολούν, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν επιμένοντας να παραμένουν στον τόπο τους παρά τις αντίξοες συνθήκες και τα χρονίζοντα θέματα, για τα οποία - προς το παρόν τουλάχιστον - δεν διαφαίνεται καμία κυβερνητική μέριμνα.
Στη συνέχεια, στο νησί της Χάλκης, η Βουλευτής συναντήθηκε με τον δήμαρχο Μιχάλη Πατρό, τοπικά στελέχη και δημότες του νησιού. Σε συζήτηση αναφορικά με ζητήματα του τόπου, τέθηκαν ως θέματα προτεραιότητας αυτά του λιμανιού, του αποχετευτικού και του βιολογικού καθαρισμού.
Αναχωρώντας για το νησί της Ρόδου και διαπιστώνοντας για πολλοστή φορά την παρατεταμένη κυβερνητική αναλγησία και την απαξιωτική πολιτική που η σημερινή κυβέρνηση εφαρμόζει, η Μίκα Ιατρίδη τόνισε ότι παρά τα όσα κατά καιρούς εξαγγέλλονται, δεν ακολουθείται καμία πολιτική νησιωτικής ανάπτυξης, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση και την απομόνωση των ακριτικών νησιών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More