ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΛΑΘΙΑΝΑΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ" ΤΟΥ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ.

Το προφίλ μου

Γεννήθηκα στην Κάλυμνο τον Μάρτιο του 1969 όπου μεγάλωσα και τελείωσα το σχολείο. Ασχολήθηκα με την τέχνη του πατέρα μου, η οποία ήταν η κατασκευή και το εμπόριο επίπλων, το οποίο συνεχίζω μέχρι σήμερα, επιχείρηση που την έχουμε εκσυγχρονίσει και αυτή τη στιγμή κατέχει δεσπόζουσα θέση στον τομέα του επίπλου, στα νησιά μας, αλλά και στον ευρύτερο ελλαδικό χώρο. Κάντε κλικ για περισσότερα...

Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΜΑΣ

Κάντε κλικ για περισσότερα...

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Φωτογραφικό υλικό από τις δραστηριότητες μας. Κάντε κλικ για περισσότερα...

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Λίγα λόγια για μένα...

Γεννήθηκα στην Κάλυμνο τον Μάρτιο του 1969 όπου μεγάλωσα και τελείωσα το σχολείο.
Ασχολήθηκα με την τέχνη του πατέρα μου, η οποία ήταν η κατασκευή και το εμπόριο επίπλων, το οποίο συνεχίζω μέχρι σήμερα, επιχείρηση που την έχουμε εκσυγχρονίσει και αυτή τη στιγμή κατέχει δεσπόζουσα θέση στον τομέα του επίπλου, στα νησιά μας, αλλά και στον ευρύτερο ελλαδικό χώρο.
 
Η Πολιτική και Συνδικαλιστική μου Δράση ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία από σχολικές επιτροπές Γυμνασίου και εκπρόσωπος Μαθητικής Ανεξάρτητης Κίνησης, το 1985 μέλος της ΟΝΝΕΔ Καλύμνου και για πολλά χρόνια και πρόεδρος της.
 
Ανέπτυξα συνδικαλιστική δράση για πρώτη φορά με την ίδρυση του Σωματείου Ξυλουργών Καλύμνου όπου διετέλεσα γραμματέας.
 
Το 1993 συμμετείχα σε μια νέα προσπάθεια να επαναδραστηριοποιήσουμε τον Εμπορικό Σύλλογο Καλύμνου και από τότε με εκλέγουν τα μέλη του σε διάφορες θέσεις στο ΔΣ του Συλλόγου.
 
Το 1998 συμμετείχα πρώτη φορά στις εκλογές του Εμπορικού Επιμελητήριου Δωδεκανήσου όπου και είχα εκλεγεί.
 
Όπως και από το 1999 είμαι Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλύμνου, Ιδρυτικό μέλος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δωδεκανήσου και εκπρόσωπος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος ΕΣΕΕ.
 
Διετέλεσα στην Τ.Ο Καλύμνου Νέας Δημοκρατίας σε διάφορες θέσεις στο ΔΣ όπου και σήμερα είμαι γραμματέας της.
 
Έχω επανεκλεγεί για δεύτερη φορά το 2006 στις εκλογές του Εμπορικού Επιμελητήριου Δωδεκανήσου όπου και μέχρι σήμερα είμαι μέλος του ΔΣ.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More